Mar 14, 2013

While waiting... / Mentre esperàvem...

These are some of the activities Aitana and I did during the month of November, while waiting for Martí to be born.
Aquestes són algunes de les activitats que vam fer Aitana i jo durant el passat mes de novembre, mentre esperàvem a Martí.
Painting leaves with watercolours.               Pintar fulles amb aquarel.les.



Clay
Argila


Trying to introduce the topic of fairies / ballet dancer in an attempt to diversify Aitana's likes from princesses, princesses, princesses. I made this tutu. The end result: she now likes princesses, fairies and brides.


En un intent per diversificar un poquet els gustos d'Aitana i eixir de les princeses, vaig introduir el tema "fada / ballarina" i li vaig fer aquest tutú. Resultat: ara li agraden les princeses, les fades i les núvies.
Stickers.     Enganxines
 
Sorting (Hama Beads) by colour.         Classificant (Hama Beads) per color

I made this for Aitana as a Christmas present, but she found it before I could hide it.                                                          Vaig fer-li aquest regal a Aitana amb les perles Hama. Era un regal de Nadal, però el va trobar abans 
 
Our calendar. Inspired by this must-see blog.       El nostre calendari. Inspirat per aquest blog imprescindible.

Tuning in with Aitana's likes, her father made this dressing table for her.                        Connectant amb els gustos d'Aitana, son pare li va fer aquest tocador. 

Dressing dolls in our magnetic board. I laminated the dolls and the clothes and stack a piece of magnet                                                                           Nines retallables per a la nostra pissarra magnètica. Les vaig retallar, plastificar i els vaig pegar un iman darrere.
Craft inspired by a book.                    Manualitat inspirada per un llibre.


 

Thanks for your comments
Gràcies pels vostres comentaris

2 comments:

  1. Hola! Primer que res gràcies per contestar el comentari que et vaig deixar, em va fer molta il.lusió.He llegit el teu post sobre el naixement del teu fill, i m'he emocionat, que bonic i que valenta! Quantes coses fas amb Aitana! Jo també ho intente encara que a vegades falten hores, he vist que teniu la taula de llum, és un projecte que tinc pendent fa molt. A veure si com dius la casualitat fa que ens trobem!
    Saludets.
    Carme

    ReplyDelete
  2. Gràcies Carme. La veritat és que eixos mesos vam estar ocupades... Jo també vaig estar molt de temps darrere de la taula de llum, mirant moltes maneres de fer-la: amb caixes de vins, amb contenidors de plàstic d'eixos que es gasten per a guardar roba o mantes, etc. I al final vaig trobar la taula ideal. Aitana no li fa massa cas :(, així que les meues esperànces estàn dipositades en Martí, jajaja

    ReplyDelete